BRO'S BURGERS MOL

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 216 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Bro's Burgers Mol. Meer weten? Ontdek meer

1 okt 2022 om 20:34 The food was excellent but the delivery was later than 1hour. A bit too much considering the restaurant is really near my address and my order wasn't complicated either.
27 sep 2022 om 23:18 Alles tip top in orde! Zeer lekker en snelle levering!
24 sep 2022 om 19:40 Alles was tip top in orde en snelle levering en hele lekkere hambugers zeker een aanrader
23 sep 2022 om 13:55 Gek lekkere hamburgers zeker proberen
21 sep 2022 om 12:31 goed & lekker eten, zeker proberen :)
20 sep 2022 om 19:35 De burgers en friet waren heerlijk!!
17 sep 2022 om 20:34 Wou dat ik deze keer ook een volle 5 sterren kon geven. Bevestigde tijd 19:06; geleverd om 19:40. De inhoud was zoals altijd dik oké, maar wel spijtig genoeg aan de koude kant deze keer!! :((
11 sep 2022 om 22:12 Top!
10 sep 2022 om 20:25 De cheeseburger smaakte aangebrand en er mocht wel een blaadje sla tussen. Milkshake koffie was niet erg lekker
10 sep 2022 om 19:16 lekker
4 sep 2022 om 13:06 De burgers zijn heerlijk! Maar de frieten die ik er bij heb besteld waren koud vettig en slap. Ik heb ook churros besteld voor 5 euro dus best veel geld kreeg ik 5 churros in de grote van 5 frietpijltjes en een mini potje nutella. Bezorgtijd 90 min
2 sep 2022 om 20:43 Heel lekkere burgers maar bezorgtijd van meer dan twee uur is wel erg lang.