BRO'S BURGERS MOL

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 414 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Bro's Burgers Mol. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2024 om 20:15 Boulet en Frieten waren koud en slap, hamburger ook
5 mei 2024 om 22:35 Al voor de zoveelste keer de Nutella vergeten bij de churros.. laatste keer besteld daar nu!
5 mei 2024 om 19:46 Duur voor wat je krijgt. Wakke frieten en burger. Ingrediënten gewisseld tussen de burgers. 3x later geleverd dan de website aangaf.
1 mei 2024 om 20:04 Ik wou dat ik 50 STERREN kon geven. Van kwaliteit, to smaak; van smaak tot levering alles super en top!!!!! *****
1 mei 2024 om 19:57 The food is excellent the best burgers i ever tasted
25 apr 2024 om 21:15 Zeer lekkere burger gegeten en de spicy hot wings waren ook top. De loaded fries iets te veel kaas voor mij persoonlijk. Top en voor herhaling vatbaar. Was nog warm ondanks de afstand voor levering.
9 apr 2024 om 20:11 Delicious always
28 mrt 2024 om 19:33 Lekker hamburgers
27 mrt 2024 om 19:22 Nice tasty and warm
20 mrt 2024 om 22:35 Super lekker!
16 mrt 2024 om 20:55 Tussen 2 van de 4 hamburgers zat geen saus terwijl dit wel bij de omschrijving stond. Ook was het eten niet echt warm meer.
7 mrt 2024 om 21:40 Ik had besteld voor 18u en ze hebben mooi op tijd geleverd. En zoals,steeds , het was lekker!!